15-jarig meisje vermist op Walcheren

- Advertentie -

VLISSINGEN- De politie is op Walcheren op zoek naar een 15-jarig meisje dat sinds gisteren wordt vermist.

Vandaag om 22.10 uur werd een burgernetbericht verspreid met daarin de oproep uit te kijken naar een blond, 15-jarig meisje op een fel gele opoefiets. Ze draagt een spijkerjasje, een zwarte broek en zwarte Nikes.

- Advertentie -

Mocht u haar zien dan wordt u verzocht om 112 te bellen.

- Advertentie -
Vorig artikelAutoruiten van uit woning gezette man vernield
Volgend artikelFietser zwaargewond na ongeval met personenauto
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).