Verkopers namaakparfum aangehouden op Pinkstermarkt

De politie op de Pinkstermarkt in Vlissingen © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Drie verkopers op de Pinkstermarkt in Vlissingen zijn vanmiddag aangehouden voor het verhandelen van namaakparfum. Hun kraam stond op de Boulevard Evertsen.

Om kwart voor vijf werden twee personen afgevoerd, even na vijven een derde persoon, een vrouw. De politie laat weten dat het gaat om een 60-jarige man uit Etten-Leur, een 60-jarige man uit Servië en een 64-jarige vrouw eveneens uit Etten-Leur. Volgens collega-verkopers probeerde het drietal de parfum nog te verbergen onder een zeil, maar de politie nam alle koopwaar in beslag. Hetzelfde zou tijdens de recente Paasmarkt zijn gebeurd.

Bij de lege kraam bleef alleen de auto van de verkopers achter. Agenten namen verklaringen op van andere kraamhouders, terwijl een motoragent iemand van de organisatie sprak en gegevens noteerde. Volgens de politie verkocht het drietal niet alleen namaakparfum maar ook namaakboxershorts en namaakhorloges.

De drie zijn voor onderzoek ingesloten in het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg. Ze zijn alle drie inmiddels weer vrij. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt. De namaakgoederen zijn door de politie in beslag genomen.

Vorig artikelMatroos overleden door hartfalen
Volgend artikelTwee jonge scooterdieven aangehouden na achtervolging
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier