Man opgepakt na geweld in woonhuis

- Advertentie -

VLISSINGEN – In de Nicolaes Honinghstraat in Vlissingen is vanavond een man aangehouden nadat er in een woning in die straat vermoedelijk een incident met huiselijk geweld had plaatsgevonden.

Om een paar minuten over 20.00 uur werd een ambulance met spoed naar de Nicolaes Honinghstraat in Vlissingen gestuurd.

- Advertentie -

Het ambulancepersoneel heeft een man in de woning behandeld. Hierna is hij met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

Een andere man die ook in de woning aanwezig was, werd door de politie geboeid afgevoerd. Vermoedelijk ging het om een incident met huiselijk geweld. De politie kon vanavond echter nog geen nadere informatie verstrekken.

Update 17 mei 2016 09.45 uur:

Een woordvoerder van de politie laat zojuist weten dat het slachtoffer met bloed aan zijn hoofd is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Voorafgaand aan de mishandeling zou er een ruzie hebben plaatsgevonden. De verdachte is volgens de politie ingesloten in het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg.

De aanwezige hond is door personeel van de dierenambulance meegenomen. De recherche onderzoekt de zaak verder.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer rukt uit voor gevallen berijder scootmobiel
Volgend artikelMan gewond in tunneltje West-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.