Brandweer rukt uit voor gevallen berijder scootmobiel

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag is op de Vredehoflaan in Vlissingen een bejaarde man lichtgewond geraakt nadat hij ten val was gekomen met zijn scootmobiel.

De hulpdiensten zijn vanmiddag omstreeks 15.15 uur opgeroepen voor een ongeval op de Vredehoflaan in Vlissingen.

Omdat er sprake zou zijn van een beknelling werd de brandweer met onder andere een hulpverleningsvoertuig ter plaatse gestuurd.

Later bleek het te gaan om een bejaarde man van 82 jaar die met zijn scootmobiel ten val was gekomen ter hoogte van verpleeghuis Ter Reede. Er bleek geen sprake te zijn van een beknelling, het hulpverleningsvoertuig van de brandweer is uiteindelijk niet meer ter plaatse gekomen.

Nadat de man een verband om zijn hand had gekregen van het ambulancepersoneel werd hij terug het verpleeghuis in gebracht.

Vorig artikelTwee jonge scooterdieven aangehouden na achtervolging
Volgend artikelMan opgepakt na geweld in woonhuis
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier