Brandweer rukt uit voor gevallen berijder scootmobiel

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag is op de Vredehoflaan in Vlissingen een bejaarde man lichtgewond geraakt nadat hij ten val was gekomen met zijn scootmobiel.

De hulpdiensten zijn vanmiddag omstreeks 15.15 uur opgeroepen voor een ongeval op de Vredehoflaan in Vlissingen.

- Advertentie -

Omdat er sprake zou zijn van een beknelling werd de brandweer met onder andere een hulpverleningsvoertuig ter plaatse gestuurd.

Later bleek het te gaan om een bejaarde man van 82 jaar die met zijn scootmobiel ten val was gekomen ter hoogte van verpleeghuis Ter Reede. Er bleek geen sprake te zijn van een beknelling, het hulpverleningsvoertuig van de brandweer is uiteindelijk niet meer ter plaatse gekomen.

Nadat de man een verband om zijn hand had gekregen van het ambulancepersoneel werd hij terug het verpleeghuis in gebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelTwee jonge scooterdieven aangehouden na achtervolging
Volgend artikelMan opgepakt na geweld in woonhuis
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.