Groepje jongeren wacht leerling op, politie grijpt in

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag is de politie naar een middelbare school in Vlissingen gegaan. Het zou gaan om een groepje dat een leerling van die school opwachtte.

“Toen wij arriveerden vluchtten er al direct wat jongeren weg. Van een groepje dat bleef staan, werd na onderzoek duidelijk dat een van hen eerder deze ochtend de school zonder toestemming was binnengedrongen”, aldus de politie.

“Deze minderjarige verdachte kon zich niet legitimeren en is door ons vervolgens aangehouden. Een werknemer van de school deed aangifte.

De familie van de verdachte is in kennis gesteld. Nadat het verhoor klaar was en wij overleg hadden gehad met het Openbaar Ministerie werd de verdachte in vrijheid gesteld en mocht hij in het bijzijn van zijn vader het bureau verlaten. De verdachte is doorverwezen naar HALT.”

Vorig artikelMan gewond in tunneltje West-Souburg
Volgend artikelPolitie assisteert bij fietsexamen Vlissingse basisscholen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier