Groepje jongeren wacht leerling op, politie grijpt in

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag is de politie naar een middelbare school in Vlissingen gegaan. Het zou gaan om een groepje dat een leerling van die school opwachtte.

“Toen wij arriveerden vluchtten er al direct wat jongeren weg. Van een groepje dat bleef staan, werd na onderzoek duidelijk dat een van hen eerder deze ochtend de school zonder toestemming was binnengedrongen”, aldus de politie.

- Advertentie -

“Deze minderjarige verdachte kon zich niet legitimeren en is door ons vervolgens aangehouden. Een werknemer van de school deed aangifte.

De familie van de verdachte is in kennis gesteld. Nadat het verhoor klaar was en wij overleg hadden gehad met het Openbaar Ministerie werd de verdachte in vrijheid gesteld en mocht hij in het bijzijn van zijn vader het bureau verlaten. De verdachte is doorverwezen naar HALT.”

- Advertentie -
Vorig artikelMan gewond in tunneltje West-Souburg
Volgend artikelPolitie assisteert bij fietsexamen Vlissingse basisscholen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.