Politie assisteert bij fietsexamen Vlissingse basisscholen

© Foto: Politie Zeeland- West-Brabant

VLISSINGEN – Kinderen uit groep 7 en 8 van de Vlissingse basisscholen hebben vanmorgen hun fietsexamen gedaan, de politie assisteerde hierbij.

Naast een groot aantal vrijwilligers en Veilig Verkeer Nederland leverde ook de politie een bijdrage. Voor het examen begon, werden de fietsen van alle deelnemers gecontroleerd. Hierbij werd gelet op een aantal belangrijke punten zoals remmen, bel, verlichting, reflectoren en de algemene staat van de fietsen.

Nadat de fietsen waren gecontroleerd en OK bevonden, kregen de leerlingen een OK-sticker. Deze werd op hun fiets geplakt, hierna mochten zij aan het examen deelnemen.

“Of het examen goed is verlopen is nog niet bekend. De uitslag krijgen de scholieren pas later. Voor velen was het wel een spannend examen”, aldus de politie.

Volgende week is het examen in Oost-Souburg, ook hier levert de politie haar bijdrage.

Vorig artikelGroepje jongeren wacht leerling op, politie grijpt in
Volgend artikelMedewerker EHBO onwel tijdens sportdag
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier