Drie jongens opgepakt voor vernielingen in binnenstad Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Zaterdagnacht heeft de politie drie jongens aangehouden voor vernielingen aan fietsen en terrasmeubilair in de Walstraat in Vlissingen.

Door de melders werd een signalement van de vandalen doorgegeven en verschillende agenten zijn naar de Walstraat getogen om te kijken of de verdachten nog in de buurt waren. Dat bleek zo te zijn. Agenten troffen drie jongens aan die aan het opgegeven signalement voldeden en zij zijn aangehouden.

- Advertentie -

Het betreffen twee jongens van 19 uit Vlissingen en Middelburg en een 20-jarige Vlissinger. Alle drie de verdachten zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zullen ze vandaag gehoord worden over hun aandeel in de vernielingen.

- Advertentie -
Vorig artikelFlink wat rook bij keukenbrand Oost-Souburg
Volgend artikelPolitie vindt scooter in woning, eigenaar gezocht
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.