Drie jongens opgepakt voor vernielingen in binnenstad Vlissingen

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Zaterdagnacht heeft de politie drie jongens aangehouden voor vernielingen aan fietsen en terrasmeubilair in de Walstraat in Vlissingen.

Door de melders werd een signalement van de vandalen doorgegeven en verschillende agenten zijn naar de Walstraat getogen om te kijken of de verdachten nog in de buurt waren. Dat bleek zo te zijn. Agenten troffen drie jongens aan die aan het opgegeven signalement voldeden en zij zijn aangehouden.

- ADVERTENTIE -

Het betreffen twee jongens van 19 uit Vlissingen en Middelburg en een 20-jarige Vlissinger. Alle drie de verdachten zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zullen ze vandaag gehoord worden over hun aandeel in de vernielingen.

- ADVERTENTIE -