Drie auto’s beschadigd bij ongeval

© Foto: Jordan Pinas / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Zaterdagochtend zijn drie auto’s beschadigd geraakt bij een ongeval op de Gerbrandystraat in Vlissingen.

Rond 9.00 uur kwam er een melding binnen van een ongeval en meteen werd er politie ter plaatse gestuurd. Eenmaal ter plekke bleek het een ongeval te zijn tussen twee personenwagens waarna een van de voertuigen tegen een geparkeerde auto was gekomen.

- ADVERTENTIE -

Een auto was dusdanig beschadigd dat deze niet meer verplaatst kon worden van de weg zodat het verkeer hinder ondervond. De politie heeft het verkeer geregeld tot de bergers alle voertuigen geborgen hadden en de weg weer vrijgegeven kon worden.

Hoe het ongeval kon gebeuren is onbekend. Niemand raakte gewond.

- ADVERTENTIE -