Lekker weer in Vlissingen ondanks waarschuwing KNMI

- Advertentie -

VLISSINGEN – Het KNMI heeft code geel afgegeven voor Zeeland, een waarschuwing voor gevaarlijk weer met kans op blikseminslag, hagel en windstoten.

Toch lagen vanmiddag om twee uur nog enkele tientallen mensen op het Badstrand in Vlissingen.

- Advertentie -

De waarschuwing gold voor het interval van 13.00 tot 22.00 uur maar werd deze middag ingetrokken. Voor morgen vanaf 11.00 uur blijft de aankondiging vooralsnog overeind. De weersites meldden al eerder dat Vlissingen pas morgen te kampen zou hebben met onweer en neerslag. Maandag kan er zelfs 27 millimeter vallen.

Code geel is het laagste waarschuwingsniveau.

- Advertentie -
Vorig artikelDrie auto’s beschadigd bij ongeval
Volgend artikelVrouw gewond op Boulevard
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).