Man gewond aangetroffen op Vincent van Goghlaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man van naar schatting dertig jaar is vanmiddag om half drie gewond aangetroffen op de Vincent van Goghlaan in Vlissingen, nabij de Bloemenlaan.

Een vrouw zei de man te hebben gevonden en 112 te hebben gebeld. Politie en ziekenwagen waren snel aanwezig. De ambulancemedewerkers brachten een infuus aan. Meerdere omstanders verklaarden de man te kennen en spraken van drugsgebruik.

- Advertentie -

Het incident trok veel bekijks, ondermeer van spelende kinderen. Op het moment van de melding was het nog droog. De ambulance vertrok met spoed naar het ziekenhuis in Goes. De politie deed geen onderzoek.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw gewond op Boulevard
Volgend artikelKNMI: Code geel in verband met onweer, veel neerslag in korte tijd
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).