Politie valt huis binnen in Scheldestraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft gisteravond de voordeur opengeramd van een woning aan de Scheldestraat in Vlissingen. Een woordvoerster bevestigde vandaag de inval.

Rond 21.00 uur braken vier politiemedewerkers met een stormram de voordeur open van een pand nabij de kruising met de Verkuijl Quakkelaarstraat en gingen naar binnen. De politie kan geen nadere details verstrekken in het belang van het onderzoek. Dat loopt nog.

- Advertentie -

Het gebouw herbergt meerdere huurders. Na afloop probeerden sommigen van hen de voordeur te sluiten, maar zonder succes. Een bewoner verklaarde dat niemand was aangehouden. De politie vertrok om 22.20 uur met een busje dat tijdens de actie geparkeerd had gestaan op de Verkuijl Quakkelaarstraat en met een burgerauto.

- Advertentie -
Vorig artikelGewonde bij ongeval A58 Oost-Souburg
Volgend artikelBrandweer terug in Vlissingen na brand op zee
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).