Politie ingeschakeld bij verdachte situatie in park

- Advertentie -

VLISSINGEN – Zaterdagavond laat is een vrouw gewond geraakt in een park in Vlissingen. Omdat de ambulancemedewerkers de zaak niet vertrouwden, werd de politie ingeschakeld.

Het slachtoffer lag rond half elf op de grond bij een bankje in het park tegenover het ziekenhuis. Twee jonge vrouwen besloten 112 te bellen. Het is niet duidelijk of zij de vrouw hadden aangetroffen of samen met haar in het park hadden gelopen. De verwondingen bleken mee te vallen.

- Advertentie -

In de buurt van het bankje hield zich een man op van naar schatting 25-30 jaar die zich vreemd gedroeg. De politie kwam om tien voor elf ter plaatse en ondervroeg de man. Er was geen reden tot aanhouding.

Het slachtoffer werd in de ambulance behandeld en daarna begeleid naar de auto van een familielid of kennis.

- Advertentie -
Vorig artikelBaggerschip Uilenspiegel naar Vlissingen-Oost gesleept
Volgend artikelTraumahelikopter in Ritthem voor gevallen scooterrijder
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).