Baggerschip Uilenspiegel naar Vlissingen-Oost gesleept

- Advertentie -

VLISSINGEN – Het baggerschip Uilenspiegel, waarop gisteren brand woedde, is vanmiddag naar Vlissingen-Oost gesleept voor reparatie.

Om kwart over twee passeerde de Uilenspiegel met twee sleepboten het windorgel aan de kop van het Nollehoofd. Er was geen schade zichtbaar, de brand had zich binnen in de machinekamer voltrokken. Om drie uur werd het schip afgemeerd in de haven Vlissingen-Oost.

- Advertentie -

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer terug in Vlissingen na brand op zee
Volgend artikelPolitie ingeschakeld bij verdachte situatie in park
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).