Inbreker opgepakt die tv uit woning stal in Westerzicht

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisterenavond is een 38–jarige Vlissinger aangehouden. Hij wordt verdacht van het stelen van een televisie uit een woning in Westerzicht.

Een oplettende buurtbewoner ziet omstreeks 21.25 uur een man met een televisie onder zijn arm achter zijn woning lopen. Omdat dit zijn argwaan opwekt belt hij de politie.

- Advertentie -

Agenten gaan ter plaatse en ontdekken als snel dat er in een woning in Westerzicht is ingebroken. De achterdeur staat open en de televisie lijkt te ontbreken. Een zoekactie in alle achtertuinen en de bosschages levert echter geen verdachte op. Kort daarop komt er informatie binnen die wijst naar een woninginbreker die in dezelfde omgeving woont.

De woning van de verdachte wordt met toestemming doorzocht. Daar wordt de gestolen televisie uiteindelijk goed verstopt teruggevonden. Ook worden er nog andere goederen aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.

De man is vervolgens aangehouden en meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Tijdens het verhoor heeft hij bekend de televisie te hebben gestolen. De man zit nog vast.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie zoekt inbreker met mogelijk gestolen televisie
Volgend artikelBrandweer rukt groots uit voor keukenbrand Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.