Brandweer rukt groots uit voor keukenbrand Oost-Souburg

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Vanavond heeft er een brand gewoed in de keuken van een woning in Oost-Souburg. Vier brandweervoertuigen werden opgeroepen.

Om iets over 19.30 uur werd de brandweer opgeroepen voor een keukenbrand in een woning aan de Elzenstraat. Binnen korte tijd werd er opgeschaald naar middelbrand en kwamen brandweerwagens ter plaatse uit Vlissingen, Oost-Souburg, Middelburg en Arnemuiden.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland betrof het een kleine brand in de keuken van de woning. Toch is de schade niet alleen beperkt beleven tot de keuken zelf. Een buurman verklaarde dat de rookmelder die voorin de gang van de woning hing, volledig gesmolten was. Ook was een gedeelte van de gang zwartgeblakerd.

De bewoner werd door buren opgevangen, hij liep door de brand geen verwondingen op. De brandweer heeft in de aanpalende woning nog verkenningen uitgevoerd. Salvage is ingeschakeld om te helpen bij het afhandelen van de schade. Hoe de brand precies ontstond, is niet duidelijk.

Vorig artikelInbreker opgepakt die tv uit woning stal in Westerzicht
Volgend artikelAutorijder raakt verkeersbord
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier