Twee auto’s in botsing op Sloeweg Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Aan het begin van de middag zijn twee auto’s zwaar beschadigd geraakt na een ongeval op de Sloeweg in Vlissingen. Niemand raakte door het ongeval gewond.

Rond 13.20 uur gebeurde het ongeval op de kruising Sloeweg-Weyevlietweg. Een auto uit de richting van Westerzicht kwam frontaal in botsing met een aankomende auto die vanaf de Sloebrug aan kwam rijden.

- Advertentie -

Twee ambulanceteams en twee politievoertuigen gingen met spoed ter plaatse. Nadat de inzittenden van beide auto’s waren onderzocht, bleek dat niemand letsel had opgelopen.

De politie heeft ter plekke het verkeer geregeld en ervoor gezorgd dat een bergingsbedrijf de twee zwaar beschadigde auto’s kon bergen.

- Advertentie -
Vorig artikelSchade bij ongeval op Nieuwe Vlissingseweg
Volgend artikelToeriste valt flauw in strandtent
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.