Toeriste valt flauw in strandtent

- Advertentie -

KOUDEKERKE – Een waarschijnlijk Duitse toeriste is vanmiddag onwel geworden in een strandpaviljoen bij Westduin.

Volgens een getuige viel de jonge vrouw plotseling van haar stoel en had ze een vreemde uitdrukking op haar gezicht. Ze werd in het paviljoen behandeld door medewerkers van de ambulance die onderaan de duinen bij het Vebenabos stond geparkeerd. Intussen bracht het personeel van de strandjeep een brancard naar binnen (foto).

- Advertentie -

Een kennis wist te vertellen dat de toeriste gisteren op het Pinkpop-festival in Limburg alcohol had genuttigd en vandaag op weg naar Zeeland nauwelijks gegeten had.

De vrouw kon, met ondersteuning, zonder brancard de strandjeep in. Die bracht haar via Dishoek naar een personenwagen met Duits kenteken op een parkeerplaats aan de Galgeweg. Vervoer naar het ziekenhuis was kennelijk niet strikt noodzakelijk.

Aan het begin van de avond werd de ambulance wederom met spoed naar een strandpaviljoen gestuurd, ditmaal iets verderop ter hoogte van Camping Dishoek. Een personeelslid van de horecagelegenheid meldt desgevraagd dat er binnen of op het terras niets aan de hand geweest is. Mogelijk heeft de 112-beller in dit geval het paviljoen genoemd ter oriëntatie, bijvoorbeeld vanuit de duinen. Verder is niets bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelTwee auto’s in botsing op Sloeweg Vlissingen
Volgend artikelTwee keer loos brandalarm in centrum Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).