Man rijdt in op BOA en gaat ervandoor

- Advertentie -

VLISSINGEN – Gistermiddag is op het Nollehoofd in Vlissingen een Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) mishandeld.

Rond 17.18 uur reed een motorrijder op het Nollehoofd in Vlissingen. De bestuurder van deze motor vond het nodig om met hoge snelheid wheelies te maken. Op het moment dat hij daar mee bezig was liepen er veel mensen op het Nollehoofd. Hierdoor ontstond er een heel onveilige situatie en het was dan ook zeer onverantwoord gedrag van de bestuurder.

- Advertentie -

Een Buitengewoon Opsporingsambtenaar van de gemeente Vlissingen gaf de man een stopteken voor zijn roekeloze rijgedrag. Echter de man reed op de opsporingsambtenaar in, deze kon nog net opzij springen en greep het stuur van de motor vast. Hierdoor belandden de motor, de bestuurder en de BOA in de duinen.

Nadat de bestuurder van de motor weer was opgestaan, mishandelde hij de BOA en ging er met behulp van een andere man op een scooter vandoor.

De motor is achtergebleven en door de politie in beslag genomen. De politie is opzoek naar degene die op de motor heeft gereden en naar de eigenaar van de motor.

U kunt contact openen met de politie via: 0900-4488. Liever anoniem uw verhaal doen? Bel dan: 0800-7000. U kunt de politie ook WhatsAppen: 06-12207006.

- Advertentie -
Vorig artikelKNMI: Code geel vanwege onweersbuien donderdag
Volgend artikelFietsster gewond op Boulevard Bankert
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.