Fietsster gewond op Boulevard Bankert

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een fietsster van middelbare leeftijd is vanmiddag tegen een personenwagen gevallen op de Boulevard en gewond geraakt.

Even na half vijf reed de vrouw over de Boulevard Bankert langs de Zeevaartschool en kwam ten val. Daarbij veroorzaakte ze een kleine deuk in het linkervoorportier van een passerende auto. Volgens de bestuurder had de vrouw een oranje scherm op haar stuur, maakte een stuurfout en raakte uit balans.

- Advertentie -

De vrouw had bloed op de hals en linkerarm. Mogelijk was haar arm gebroken. Omdat de ambulance op zich liet wachten, ging een getuige op zoek naar een arts in de buurt, maar vond er geen. Een serveerder van een nabijgelegen terras bracht water.

Ook het afgelopen weekend kwam een fietser ten val, een mountainbiker, op het Westduinpad langs de skatebaan bij het Nollebos. Omdat de man aanvankelijk niet volledig aanspreekbaar was, kwamen ambulance en politie met spoed ter plekke. De mountainbiker werd, evenals de fietsster vanmiddag, overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

- Advertentie -
Vorig artikelMan rijdt in op BOA en gaat ervandoor
Volgend artikelPreventieteam Rooie Buurt van start
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).