Preventieteam Rooie Buurt van start

- Advertentie -

VLISSINGEN – In de Rooie Buurt in Vlissingen is sinds woensdagavond een buurtpreventieteam actief.

Vanaf half negen maakten vijftien personen een wandeling door het gebied: buurtbewoners in gele hesjes van de gemeente, leden van de stichting ROAT, een politie-agent en medewerkers van Handhaving. Het team zal de komende tijd regelmatig surveilleren in wisselende samenstelling voor contact met de wijkbewoners en controle.

- Advertentie -

De groep liep vanaf de Verbandkamer aan de De Willem Ruysstraat via de Van Dishoeckstraat, de Verkuijl Quakkelaarstraat en de Scheldestraat naar het gemeentehuis. Onderweg werd al meteen tuinafval gesignaleerd dat naast een afvalcontainer was gedumpt.

Buurtpreventieteams bestaan sinds enige tijd in Paauwenburg en Oost-Souburg.

- Advertentie -
Vorig artikelFietsster gewond op Boulevard Bankert
Volgend artikelHardloper merkt brandje in prullenbak op
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).