Meisje vermist in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond is er een Burgernet-bericht verstuurd voor een vermist meisje in Vlissingen.

Rond 21.35 uur werd een oproep verzonden om uit te kijken naar het volgende signalement: een tenger meisje van ongeveer 1,58 meter lang, groene sweater met capuchon, lichtbruin haar in een staart met een piratendoek.

- Advertentie -

Mocht u het meisje zien, wordt u verzocht 112 te bellen.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelNieuwe ambulance in dienst in Zeeland
Volgend artikelVermist meisje weer terecht
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).