Man bedreigt plaatsgenoot met mes

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vrijdagavond werden in de Hobeinstraat en de Aagje Dekenstraat twee mannen aangehouden omdat ze elkaar bedreigden.

Een agent zag rond 21.25 uur via het camerasysteem dat twee bekenden van de politie op de Aagje Dekenstraat dreigend tegenover elkaar stonden. De een had een buis en de andere een mes in zijn handen. Enkele politie-eenheden gingen snel ter plaatse.

- Advertentie -

In de Hobeinstraat werd een van hen, een 41-jarige man uit Vlissingen, aangehouden. In de Aagje Dekenstraat kon de andere man worden gepakt, een 50-jarige stadsgenoot. Tijdens het fouilleren troffen de agenten respectievelijk een mes en een buis aan.

De spullen werden in beslag genomen. Beide geweldplegers gingen voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Zaterdagmorgen zijn ze verhoord.

- Advertentie -
Vorig artikelGaslekkage door kapotte leiding in tuin van woning
Volgend artikelPolitiehelikopter vannacht boven Vlissingen vanwege vermissing
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.