Bekeuringen bij bromfietscontroles

- Advertentie -

VLISSINGEN – Donderdag heeft de politie de hele dag bromfietscontroles gehouden in Vlissingen. Daarbij zijn diverse bekeuringen uitgeschreven.

Op de De Willem Ruysstraat en het Baskenburgplein vallen ’s morgens 12 bestuurders van opgevoerde brommers door de mand na een test op de rollentestbank. Zij hebben allen een bekeuring gekregen. Daarnaast is er voor hen een WOK-melding opgemaakt. Dit betekent dat het kentekenbewijs in beslag is genomen tot na een herkeuring door het RDW.

- Advertentie -

De brommer mag dan niet meer aan het verkeer deelnemen en is ook niet meer verzekerd. WOK is een afkorting van: Wacht op Keuring. Verder is er nog proces-verbaal opgemaakt voor het negeren van een stopteken, het rijden zonder rijbewijs en het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs.

In de nabijgelegen sporthal is nog een aangifte opgenomen van een diefstal van een portemonnee.

- Advertentie -
Vorig artikelEerste vliegtuigbom succesvol tot ontploffing gebracht
Volgend artikelVandalen stichten brand en plegen vernielingen in centrum
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.