Bestuurder van scootmobiel (90) bijna aangereden door personenauto

© Foto: Pixabay (archief)

VLISSINGEN – Vorige week vrijdag 8 juli vond een bijna-aanrijding plaats tussen de bestuurder van een personenauto en de bestuurder van een scootmobiel.

De bestuurder van de scootmobiel, een 90-jarige Vlissinger, stak bij de voetgangersoversteekplaats bij het ziekenhuis aan de Koudekerkseweg over om in de richting van het park te rijden. Toen hij al op het zebrapad reed, kwam er ineens met hoge snelheid een personenauto aangereden. Deze maakte, volgens de 90-jarige man, geen aanstalten om te stoppen. De bestuurder van de scootmobiel schrok hiervan, gaf een ruk aan het stuur en kwam ten val. Hij kwam op de weg terecht met de scootmobiel over zich heen.

Door omstanders is de man weer overeind geholpen en hij kon zonder ernstige verwondingen zijn weg vervolgen. De scootmobiel raakte echter wel licht beschadigd.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets meer kunnen vertellen over de personenauto of de bestuurder. Hun wordt gevraagd zich te melden op het politiebureau in Vlissingen, of te bellen met 0900-8844.

Vorig artikelMariniers oefenen op Badstrand in Vlissingen
Volgend artikelGewonden bij ongeval Nieuwe Zuidbeekseweg Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier