Mariniers oefenen op Badstrand in Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag en vannacht zullen Mariniers oefenen op het Badstrand in Vlissingen. Burgemeester Van den Tillaar heeft hiervoor toestemming gegeven.

De Mariniers zijn op het Badstrand komen oefenen nadat zij door slechte weersomstandigheden hun huidige oefenlocatie op de Brouwersdam hebben moeten verlaten.

Om de oefening in Vlissingen te mogen starten hebben de Mariniers aan de burgemeester van Vlissingen een ontheffing gevraagd, deze is inmiddels verleend.

De omwonenden van de Boulevard zijn per brief op de hoogte gesteld van de oefening die zal bestaan uit het inrichten van gewondenposten en het verplaatsen van eenheden. Ook zal er worden geoefend met landingen vanuit een bevoorradingsschip op de Westerschelde.

De oefening duurt van 13 juli 16.00 uur tot donderdag 14 juli 06.00 uur. De kans bestaat dat in de nachtelijke uren voertuigen die over het strand rijden hoorbaar zijn. Volgens een woordvoerder van de gemeente zal de overlast zoveel mogelijk worden beperkt.

Vorig artikelMan aangehouden na bedreigingen
Volgend artikelBestuurder van scootmobiel (90) bijna aangereden door personenauto
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier