Twee inzittenden gevlucht na crash met personenauto

- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee inzittenden van een personenauto zijn in de nacht van donderdag op vrijdag gevlucht na het veroorzaken van een eenzijdig ongeval.

Om iets voor 02.30 uur hoorden getuigen een harde klap op de Nieuwe Vlissingseweg ter hoogte van de kruising met de Nieuwe Zuidbeekseweg. Er bleek een auto tegen een verkeerslichtzuil te zijn aangereden.

- Advertentie -

De auto werd met piepende banden Westerzicht ingereden en achtergelaten op een parkeerplaats. Toen buurtbewoners kwamen kijken zagen zij twee personen weglopen. De zwaar beschadigde auto begon te roken, vervolgens is de brandweer gebeld.

Omdat er mogelijk sprake was van een autobrand werd de brandweer uit Middelburg met spoed ter plaatse gestuurd. Later bleek er geen sprake te zijn van brand. De brandweer heeft de motorkap van het voertuig open gemaakt en de accu-stekker doorgeknipt.

Drie politie-eenheden hebben in de omgeving een zoekslag gemaakt naar de twee inzittenden. Voor zover bekend zijn deze niet aangetroffen. Het beschadigde voertuig werd door een bergingsbedrijf weggesleept.

- Advertentie -
Vorig artikelStrandwacht Vlissingen redt hond uit vaargeul
Volgend artikelAsbest vrijgekomen bij grote brand Gildeweg Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.