Twee inzittenden gevlucht na crash met personenauto

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Twee inzittenden van een personenauto zijn in de nacht van donderdag op vrijdag gevlucht na het veroorzaken van een eenzijdig ongeval.

Om iets voor 02.30 uur hoorden getuigen een harde klap op de Nieuwe Vlissingseweg ter hoogte van de kruising met de Nieuwe Zuidbeekseweg. Er bleek een auto tegen een verkeerslichtzuil te zijn aangereden.

De auto werd met piepende banden Westerzicht ingereden en achtergelaten op een parkeerplaats. Toen buurtbewoners kwamen kijken zagen zij twee personen weglopen. De zwaar beschadigde auto begon te roken, vervolgens is de brandweer gebeld.

Omdat er mogelijk sprake was van een autobrand werd de brandweer uit Middelburg met spoed ter plaatse gestuurd. Later bleek er geen sprake te zijn van brand. De brandweer heeft de motorkap van het voertuig open gemaakt en de accu-stekker doorgeknipt.

Drie politie-eenheden hebben in de omgeving een zoekslag gemaakt naar de twee inzittenden. Voor zover bekend zijn deze niet aangetroffen. Het beschadigde voertuig werd door een bergingsbedrijf weggesleept.

Vorig artikelStrandwacht Vlissingen redt hond uit vaargeul
Volgend artikelAsbest vrijgekomen bij grote brand Gildeweg Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier