Rescue Vlissingen 2016 druk bezocht

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De 10e editie van Rescue Vlissingen werd nu al druk bezocht. Er lopen duizenden mensen rond op het evenement.

Het is momenteel heel druk met bezoekers op de Boulevard. Sommige demonstraties op de Boulevard zijn moeilijk te bezichtigen door de drukte.

Om 13.00 uur hielden leden van het Raven Display Team een demonstratie in de lucht met stuntvliegtuigjes. De demonstratie met de Spitfire leek aanvankelijk te worden afgelast door bandenpech, maar kon toch plaatsvinden met een half uur vertraging.

Drie kinderen in de leeftijd van zeven tot en met twaalf jaar raakten hun ouders kwijt door de massale toeloop. Via de luidsprekers werden oproepen verspreid. Alle ouders meldden zich vervolgens bij de centrale post van de organisatie.

Zie ook:

Helikopters Rescue Vlissingen landen op parkeerplaats (27 juli 2016)

Vorig artikelHelikopters Rescue Vlissingen landen op parkeerplaats
Volgend artikelOrganisatoren: 60.000 bezoekers op Rescue
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier