Rescue Vlissingen 2016 druk bezocht

- Advertentie -

VLISSINGEN – De 10e editie van Rescue Vlissingen werd nu al druk bezocht. Er lopen duizenden mensen rond op het evenement.

Het is momenteel heel druk met bezoekers op de Boulevard. Sommige demonstraties op de Boulevard zijn moeilijk te bezichtigen door de drukte.

- Advertentie -

Om 13.00 uur hielden leden van het Raven Display Team een demonstratie in de lucht met stuntvliegtuigjes. De demonstratie met de Spitfire leek aanvankelijk te worden afgelast door bandenpech, maar kon toch plaatsvinden met een half uur vertraging.

Drie kinderen in de leeftijd van zeven tot en met twaalf jaar raakten hun ouders kwijt door de massale toeloop. Via de luidsprekers werden oproepen verspreid. Alle ouders meldden zich vervolgens bij de centrale post van de organisatie.

Zie ook:

Helikopters Rescue Vlissingen landen op parkeerplaats (27 juli 2016)

- Advertentie -
Vorig artikelHelikopters Rescue Vlissingen landen op parkeerplaats
Volgend artikelOrganisatoren: 60.000 bezoekers op Rescue
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.