Organisatoren: 60.000 bezoekers op Rescue

- Advertentie -

VLISSINGEN – Volgens de organisatoren van Rescue Vlissingen is het evenement vandaag door ongeveer zestigduizend mensen bezocht.

Dat is meer dan bij de laatste editie twee jaar geleden. Het verkeer in en rond het centrum stond regelmatig vast. Ondanks de harde wind en de regen hoefden er geen onderdelen te worden geschrapt, wel begonnen sommige programmapunten later dan gepand. Tegen zes uur werd het demonstratie-gedeelte zoals gebruikelijk afgerond met een vlootschouw op de Westerschelde.

- Advertentie -

Behalve zoekgeraakte familieleden waren er geen incidenten.

Zie ook:

Rescue Vlissingen druk bezocht (27 juli 2016)
– Helikopters Rescue Vlissingen landen op parkeerplaats (27 juli 2016)

- Advertentie -
Vorig artikelRescue Vlissingen 2016 druk bezocht
Volgend artikelAuto uitgebrand aan de Merkenburg in Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).