Politie botst met scooter na achtervolging

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vannacht heeft de politie een scooterrijder achtervolgd. De achtervolging eindigde met een botsing.

Die nacht had een scooterrijder een stopteken gekregen van de politie, dit negeerde hij en ging ervandoor. Nabij de kruising met de Nieuwe Zuidbeekseweg en Westerzicht werd de achtervolging beëindigd door een botsing (foto).

- Advertentie -

Op de scooter zaten op het moment van de achtervolging twee personen, zij zijn meegenomen door de politie. De twee raakten door de botsing niet ernstig gewond. Er was echter alleen sprake van licht letsel.

Zowel de politieauto als de scooter raakten beschadigd. Ter plekke werd de omgeving afgesloten zodat de politie de situatie vast kon leggen. Toen het onderzoek was afgerond is de scooter door de politie afgevoerd. Waarom de politie de scooterrijder aan de kant wilde zetten is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelRijbewijs kwijt na snelheidsovertreding bij Ritthem
Volgend artikelMan pakt vrouw bij haar nek, dader verstopt zich in toilet
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.