Politie botst met scooter na achtervolging

© Foto: Youri Bodbijl

VLISSINGEN – Vannacht heeft de politie een scooterrijder achtervolgd. De achtervolging eindigde met een botsing.

Die nacht had een scooterrijder een stopteken gekregen van de politie, dit negeerde hij en ging ervandoor. Nabij de kruising met de Nieuwe Zuidbeekseweg en Westerzicht werd de achtervolging beëindigd door een botsing (foto).

Op de scooter zaten op het moment van de achtervolging twee personen, zij zijn meegenomen door de politie. De twee raakten door de botsing niet ernstig gewond. Er was echter alleen sprake van licht letsel.

Zowel de politieauto als de scooter raakten beschadigd. Ter plekke werd de omgeving afgesloten zodat de politie de situatie vast kon leggen. Toen het onderzoek was afgerond is de scooter door de politie afgevoerd. Waarom de politie de scooterrijder aan de kant wilde zetten is niet bekend.

Vorig artikelRijbewijs kwijt na snelheidsovertreding bij Ritthem
Volgend artikelMan pakt vrouw bij haar nek, dader verstopt zich in toilet
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier