Schade en gewonde bij ongeluk Zuidbeekseweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Bij een verkeersongeval op de Zuidbeekseweg in Vlissingen is vanochtend een vrouw lichtgewond geraakt.

Vermoedelijk reed de auto waarin de vrouw zat over de Nieuwe Zuidbeekseweg en kreeg het voertuig geen voorrang van een personenwagen die linksaf sloeg naar Bossenburgh. De verwondingen leken mee te vallen. De auto raakte onherstelbaar beschadigd.

- Advertentie -

In het andere voertuig zat ondermeer een kleuter. De inzittenden bleven ongedeerd en laadden hun spullen over naar de wagen van een kennis. De politie regelde het verkeer. Beide voertuigen werden geborgen.

- Advertentie -
Vorig artikelToedracht botsing Vlissingen-Oost nog onduidelijk
Volgend artikelScooterrijdster valt op Gerbrandystraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).