Toedracht botsing Vlissingen-Oost nog onduidelijk

- Advertentie -

RITTHEM – De politie heeft nog geen duidelijkheid rond het ongeval in Vlissingen-Oost waarbij vanmiddag twee auto’s beschadigd raakten.

Kort na 16.00 uur kwam een personenwagen in botsing met een busje op de kruising van de Europaweg Noord en de Denemarkenweg, nabij de Bijleveldhaven. De schade was groot. Medewerkers van de ambulance verzorgden één van de betrokken personen. Niemand raakte zwaar gewond.

- Advertentie -

De voertuigen zijn weggesleept, de oliesporen verwijderd.

- Advertentie -
Vorig artikelMan verdacht vanwege zoektocht naar vermiste drone
Volgend artikelSchade en gewonde bij ongeluk Zuidbeekseweg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).