Politie pakt man op na gooien vuurwerk op speelveld

- Advertentie -

KOUDEKERKE – Gistermiddag is een 24–jarige man bij zijn woning aangehouden nadat hij op een nabijgelegen speelveld vuurwerk af had laten gaan.

Buurtbewoners hoorden omstreeks 12.15 uur een harde knal die ramen en deuren deed trillen. Vanwege de grote geluidsoverlast is hiervan melding gemaakt bij de politie.

- Advertentie -

Getuigen zetten de opgeroepen agenten op het spoor van de verdachte. Omdat de man blijkbaar vaker met vuurwerk gooit, werd hij gevorderd om alle voorraad in te leveren. In totaal is er meer dan drie kilo vuurwerk in beslag genomen.

De 24-jarige man is voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. ’s Avonds mocht hij met een boete op zak weer naar huis.

- Advertentie -
Vorig artikelVlissinger (41) negeert gebiedsverbod en wordt aangehouden
Volgend artikelStrandwacht haalt rubberboot uit vaargeul
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.