Vlissinger (41) negeert gebiedsverbod en wordt aangehouden

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Woensdagmiddag is een 41–jarige Vlissinger aangehouden omdat hij ondanks een gebiedsverbod toch in de Scheldestraat aan het hangen was.

De man staat bekend als een notoire overlastgever. Hij is overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

Agenten surveilleren regelmatig in de binnenstad van Vlissingen om de hinder van overlast gevende personen tegen te gaan. Medewerkers van Handhaving vervullen een ondersteunende rol en zijn sinds kort vaak te zien op de Aagje Dekenstraat. De gemeenteraad heeft eind juli gevraagd om een plan van aanpak tegen de overlast van drugs- en drankgebruikers aldaar.

Maandagavond stonden enkele personen luidruchtig ruzie te maken op de hoek van de Scheldestraat en de Kasteelstraat. De politie reed langs en medewerkers van Handhaving hielden een oogje in het zeil. Er bleek toen geen reden tot ingrijpen.

Vorig artikelScooterrijdster valt op Gerbrandystraat
Volgend artikelPolitie pakt man op na gooien vuurwerk op speelveld
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier