Vlissinger (41) negeert gebiedsverbod en wordt aangehouden

- Advertentie -

VLISSINGEN – Woensdagmiddag is een 41–jarige Vlissinger aangehouden omdat hij ondanks een gebiedsverbod toch in de Scheldestraat aan het hangen was.

De man staat bekend als een notoire overlastgever. Hij is overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

- Advertentie -

Agenten surveilleren regelmatig in de binnenstad van Vlissingen om de hinder van overlast gevende personen tegen te gaan. Medewerkers van Handhaving vervullen een ondersteunende rol en zijn sinds kort vaak te zien op de Aagje Dekenstraat. De gemeenteraad heeft eind juli gevraagd om een plan van aanpak tegen de overlast van drugs- en drankgebruikers aldaar.

Maandagavond stonden enkele personen luidruchtig ruzie te maken op de hoek van de Scheldestraat en de Kasteelstraat. De politie reed langs en medewerkers van Handhaving hielden een oogje in het zeil. Er bleek toen geen reden tot ingrijpen.

- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijdster valt op Gerbrandystraat
Volgend artikelPolitie pakt man op na gooien vuurwerk op speelveld
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.