Scooter brandt uit in brandgang Jozef Israëlslaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – In de Jozef Israëlslaan in Vlissingen is vannacht een scooter uitgebrand. Door de grote vlammen stond ook bijna een schuurtje in lichterlaaie.

Rond 02.30 uur werd de brand onder andere ontdekt door een voorbijganger. Deze zag behoorlijk wat vlammen en relatief veel rook vrijkomen in de brandgang.

- Advertentie -

Toen de brandweer ter plaatse kwam en de brand had geblust, bleek het om een scooter te gaan. Een naastgelegen schuurtje liep door de brand forse brandschade op. Het dak van het schuurtje werd door de brandweer grondig gecontroleerd.

De geschrokken bewoonster waarvan het schuurtje in haar achtertuin forse schade had opgelopen, werd door haar buurvrouw opgevangen. De politie onderzoekt of de scooter gestolen is en of getuigen iemand hebben gezien tijdens of kort na de brand.

- Advertentie -
Vorig artikelStrandwacht haalt rubberboot uit vaargeul
Volgend artikelVlissinger (30) overtreedt gebiedsverbod
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.