Scooter brandt uit in brandgang Jozef Israëlslaan

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – In de Jozef Israëlslaan in Vlissingen is vannacht een scooter uitgebrand. Door de grote vlammen stond ook bijna een schuurtje in lichterlaaie.

Rond 02.30 uur werd de brand onder andere ontdekt door een voorbijganger. Deze zag behoorlijk wat vlammen en relatief veel rook vrijkomen in de brandgang.

Toen de brandweer ter plaatse kwam en de brand had geblust, bleek het om een scooter te gaan. Een naastgelegen schuurtje liep door de brand forse brandschade op. Het dak van het schuurtje werd door de brandweer grondig gecontroleerd.

De geschrokken bewoonster waarvan het schuurtje in haar achtertuin forse schade had opgelopen, werd door haar buurvrouw opgevangen. De politie onderzoekt of de scooter gestolen is en of getuigen iemand hebben gezien tijdens of kort na de brand.

Vorig artikelStrandwacht haalt rubberboot uit vaargeul
Volgend artikelVlissinger (30) overtreedt gebiedsverbod
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier