Brandalarm na rookontwikkeling in Willem III-kazerne

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een brandmelding in de Willem III-kazerne in Vlissingen bleek zaterdagavond niet veel om het lijf te hebben.

Terwijl honderden mensen op het Bellamypark bij ‘Vlissingen zingt’ waren, ging even verderop in de Willem III-kazerne het brandalarm af. Op basis van de eerste gegevens werd al snel opgeschaald naar middelbrand. Een tankautospuit en hoogwerker van de vrijwillige brandweer reden met spoed naar de Oranjestraat.

- ADVERTENTIE -

Ter plekke bleek er weinig werk aan de winkel. Mogelijk had een huurder in het gebouw een pannetje te lang op het vuur laten staan. De brandweer kon zich beperken tot het ventileren van de betreffende ruimte en keerde tegen middernacht terug naar de kazerne.

- ADVERTENTIE -