- Advertentie -
WhatsApp-kanaal
Home112 NieuwsVrouw ligt half uur op Kenau Hasselaarstraat

Vrouw ligt half uur op Kenau Hasselaarstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw met gezondheidsproblemen heeft vanochtend een half uur naast het wegdek van de Kenau Hasselaarstraat gelegen voordat de ambulance ter plekke was.

Om 11:14 uur werd een ziekenwagen met spoed naar de Boulevard opgeroepen, op het punt waar de President Rooseveltlaan overgaat in de Kenau Hasselaarstraat. De vlakbij gestationeerde strandjeep bereikte de plaats als eerste. Na bijna een half uur liep een medewerker van de strandjeep omlaag naar de Burgemeester Van Woelderenlaan om te kijken of daar misschien de ambulance stond. Die kwam echter kort daarop met zwaailicht en sirene toegesneld.

- Advertentie -

Overigens was de toestand van de onwel geraakte vrouw niet ernstig. Ze stapte met enige ondersteuning zelf de ambulance in.

- Advertentie -
Cornelis van der Jagt
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

  1. verdorie een half uur ik vind wel belachelijk dat ambulance zo lang moet over doen. terwijl in Vlissingen ook ziekenhuis is… belachelijk

Reacties zijn gesloten.

Weerbericht

Vlissingen
onbewolkt
9.6 ° C
10.1 °
8.3 °
96 %
5.1kmh
0 %
di
14 °
wo
15 °
do
17 °
vr
17 °
za
13 °

Het weer werd mede door:

Dronken man schopt stennis op straat in Oost-Souburg

Een dronken man zorgde gisteravond voor overlast in Oost-Souburg. Hij kreeg van de politie een bekeuring voor openbare dronkenschap.

Wasbenzine in riool zorgt voor stankoverlast

In een straat in de wijk Papegaaienburg ontstond vanavond stankoverlast doordat er wasbenzine in het riool terecht was gekomen. De brandweer schoot te hulp.

Hoogwerker brandweer ingezet voor losgewaaide dakbeveiliging

Zondagavond is een gedeelte van de tijdelijke dakbeveiliging bij de oude zeevaartschool losgewaaid door de harde wind. Een hoogwerker van de brandweer is ingezet.

Brandweer uitgerukt voor brandende auto op A58

De brandweer is zondag aan het einde van de middag ingezet voor een brandende auto op de A58 tussen Ritthem en Middelburg.

Politie arresteert verwarde dakloper in Vlissingen

De hulpdiensten waren vanmorgen vroeg druk doende met een verwarde man die op daken van woningen in Vlissingen aan het lopen was. Ook een hoogwerker van de brandweer werd opgeroepen.

Klant onterecht als winkeldief bestempeld, politie bemiddelt

Een klant van een winkel in het centrum van Vlissingen is vanmiddag onterecht aangezien voor winkeldief. Omdat er hierdoor een conflict ontstond met het winkelpersoneel, heeft de politie bemiddeld.

Twee aanhoudingen na vondst 334 kilo cocaïne in haven Vlissingen

Afgelopen woensdag heeft de douane in de haven van Vlissingen een partij van 334 kilo cocaïne aangetroffen tussen een partij bananen uit Colombia. Later werden twee mannen aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de smokkel.