Vrouw ligt half uur op Kenau Hasselaarstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw met gezondheidsproblemen heeft vanochtend een half uur naast het wegdek van de Kenau Hasselaarstraat gelegen voordat de ambulance ter plekke was.

Om 11:14 uur werd een ziekenwagen met spoed naar de Boulevard opgeroepen, op het punt waar de President Rooseveltlaan overgaat in de Kenau Hasselaarstraat. De vlakbij gestationeerde strandjeep bereikte de plaats als eerste. Na bijna een half uur liep een medewerker van de strandjeep omlaag naar de Burgemeester Van Woelderenlaan om te kijken of daar misschien de ambulance stond. Die kwam echter kort daarop met zwaailicht en sirene toegesneld.

- Advertentie -

Overigens was de toestand van de onwel geraakte vrouw niet ernstig. Ze stapte met enige ondersteuning zelf de ambulance in.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandalarm na rookontwikkeling in Willem III-kazerne
Volgend artikelSchade na brandstichting in Vlissingse woning
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

  1. verdorie een half uur ik vind wel belachelijk dat ambulance zo lang moet over doen. terwijl in Vlissingen ook ziekenhuis is… belachelijk

Reacties zijn gesloten.