Politie forceert deur bij medisch spoedgeval in Schildersbuurt

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanmiddag een portiekdeur in Vlissingen geforceerd om toegang te verschaffen aan medewerkers van de ambulance.

De ambulance was tegen half vier opgeroepen voor een noodgeval in een bovenwoning aan de Jan van de Capellelaan. Er werd niet opengedaan. Een politie-agent trapte vervolgens de toegangsdeur van het portiek in.

- Advertentie -

In de bovenwoning troffen de hulpverleners een vrouw aan. Zij is behandeld en naar het zich liet aanzien in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis vervoerd. De agenten gingen nog even terug naar binnen om de woning netjes achter te laten.

- Advertentie -
Vorig artikelDronken bestuurder aangehouden op Het Fort
Volgend artikel78-jarige man vermist in Oost-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).