Dronken bestuurder aangehouden op Het Fort

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft gisteravond een dronken automobilist aangehouden op Het Fort in Vlissingen.

De 42-jarige Vlissinger werd om 20.50 uur ter controle aan de kant gezet op de Menno van Coehoorngracht. Een blaastest leverde 2,2 promille op. Dat is ruim vier keer de toegestane hoeveelheid. De man is meegenomen en vastgezet.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelSpectaculaire achtervolging in centrum Vlissingen
Volgend artikelPolitie forceert deur bij medisch spoedgeval in Schildersbuurt
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).