Dronken man rijdt met auto in sloot bij Rammekensweg

- Advertentie -

RITTHEM – Vanmiddag is een man met zijn personenauto in een sloot gereden aan de Rammekensweg in Ritthem. De man was vermoedelijk onder invloed van alcohol.

De beroepsbrandweer uit Middelburg werd om 14.40 uur opgeroepen voor een ongeval op de Rammekensweg in Ritthem. Ook een rapid responder voor medische ondersteuning werd ter plaatse gestuurd.

- Advertentie -

Toen de brandweer ter plekke kwam, bleek de man met zijn auto het talud in te zijn gereden. De auto kwam met de bumper tot stilstand in een naastgelegen sloot.

De man raakte lichtgewond en is door een ambulancemedewerker behandeld. Daarna is hij door de politie meegenomen. Vermoedelijk was de man onder invloed van alcohol.

Een bergingsbedrijf heeft de personenauto uit het talud getrokken en geborgen.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw rijdt greppel in met scootmobiel
Volgend artikelJongen (16) aangehouden met nep-pistoolmitrailleur
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.