Vandalen vernielen iep in Vlissingse woonwijk Rosenburg

- Advertentie -

VLISSINGEN – In de nacht van woensdag op donderdag hebben vermoedelijk vandalen een iep in de Rosenburglaan vernield.

Voorbijgangers zagen vannacht rond 04.45 uur dat er allemaal boomschors op de weg lag ter hoogte van de kruising Rosenburglaan met de Nienke van Hichtumlaan. Het schors was afkomstig van een iep die vermoedelijk door vandalen is afgepeld.

- Advertentie -

De politie werd gewaarschuwd, deze zou op haar beurt de gemeente weer inlichten. De voorbijgangers hebben zelf het schors aan de kant gelegd zodat het verkeer er geen last van zou hebben.

Volgens de groenvoorzingendienst van de gemeente Vlissingen is de boom niet meer te redden en zal moeten worden gekapt. De boom zal in de loop van de week worden omgezaagd, of er een nieuwe boom geplaatst gaat worden is niet duidelijk.

De gemeente Vlissingen doet geen aangifte van vandalisme omdat de politie (nog) geen daders in het zicht heeft. Omwonenden hebben niets gehoord of gezien.

- Advertentie -
Vorig artikelStrandwacht haalt Luxemburgers in nood uit zee
Volgend artikelPolitie zoekt man in blauw Feyenoordpak in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.