Strandwacht brengt man in rubberbootje aan wal

- Advertentie -

VLISSINGEN – Strandwacht Vlissingen heeft aan het begin van de avond een man aan wal gebracht bij de Oranjemolen.

De man was met zijn rubberbootje vastgeraakt in de modder en werd ingesloten door het opkomende water. De waterscooter van de Strandwacht bracht hem in veiligheid. Na de 112-melding kwam ook de reddingsboot Zeemanshoop van de KNRM in Breskens in actie, maar die kon al snel terugkeren.

- Advertentie -

De eveneens opgeroepen brandweer parkeerde onderaan de Oranjedijk en maakte daarna een praatje met de man.

- Advertentie -
Vorig artikelGewonde man gearresteerd in Schildersbuurt
Volgend artikelToedracht ruzie in Schildersbuurt nog onduidelijk
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).