Toedracht ruzie in Schildersbuurt nog onduidelijk

- Advertentie -

VLISSINGEN – De ruzie die gisteravond leidde tot een arrestatie in de Schildersbuurt, vond plaats tussen mensen die begeleid wonen. Dat meldt de politie desgevraagd.

Volgens een woordvoerster is de precieze toedracht nog niet vastgesteld omdat de verklaringen onduidelijk zijn. In ieder geval zou iemand zijn bedreigd, waarna er klappen vielen.

- Advertentie -

Zie ook: https://www.https://www.112vlissingen-souburg.nl2016/08/23/10046/gewonde-man-gearresteerd-schildersbuurt

Later op de avond kwam de politie opnieuw in actie, ditmaal in de aanpalende Bloemenbuurt. Een 53-jarige Vlissinger maakte zich herhaaldelijk schuldig aan geluidsoverlast. Toen de agenten buiten wachtten op een machtiging van de officier van dienst om de woning te betreden, riep de man beledigingen vanuit zijn raam en gooide bovendien een flesje urine. De inhoud besmeurde indirect één van de agenten.

De politie besloot toen de voordeur te forceren en ging over tot aanhouding. De man zat rustig in een stoel te wachten, aldus de politie. Hij is overgedragen aan een hulpverlenende instantie.

- Advertentie -
Vorig artikelStrandwacht brengt man in rubberbootje aan wal
Volgend artikelMotorrijder lichtgewond op Bellamypark
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).