Motorrijder lichtgewond op Bellamypark

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een motorrijder is vanmiddag lichtgewond geraakt bij een verkeersincident op het Bellamypark in Vlissingen.

De man schampte een personenwagen met Duits nummerbord. Waarschijnlijk gebeurde dat tijdens een inhaalmanoeuvre. Zijn rechterbeen werd ter plekke verbonden. De linkerzijde van de personenwagen raakte beschadigd.

- Advertentie -

Over de schuldvraag leek onenigheid te bestaan. De politie haalde een schadeformulier uit het nabijgelegen bureau en hielp bij het invullen.

Eerder vanmiddag, rond half twee, raakte een vrouw gewond op de hoek van de Koudekerkseweg en de Sottegemstraat. Ze werd naar het ziekenhuis vervoerd. Een agent bracht haar fiets weg. Voor zover bekend waren er geen andere voertuigen bij het voorval betrokken.

- Advertentie -
Vorig artikelToedracht ruzie in Schildersbuurt nog onduidelijk
Volgend artikelGrote hoeveelheid drugs aangetroffen bij doorzoeking
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).