Zeiljacht maakt water op Noordzee en wordt naar Breskens gesleept

- Advertentie -

VLISSINGEN – De KNRM is vanochtend uitgevaren voor een melding van een gezonken vaartuig. Een zeiljacht bleek water te maken op de Noordzee.

De melding kwam om kwart over vijf. Zowel de reddingsboot Uly van de KNRM Westkapelle als de Zeemanshoop uit Breskens werden met spoed opgeroepen. Nadat een deel van het water uit het zeiljacht was gepompt, nam de Uly het vaartuig op sleeptouw naar Breskens, zo meldt de KNRM.

- Advertentie -

De twee Belgische zeilers maken het goed.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw gewond na val in Coosje Buskenstraat
Volgend artikelPersoon lichtgewond geraakt tijdens sloopwerkzaamheden
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).