Persoon lichtgewond geraakt tijdens sloopwerkzaamheden

- Advertentie -

RITTHEM – Vanochtend omstreeks 11.15 uur is er iemand gewond geraakt tijdens sloopwerkzaamheden in Ritthem. Het slachtoffer liep brandwonden op.

Omstreeks 11.15 uur werden drie ambulanceteams naar de Europaweg Zuid in Ritthem gestuurd. Ook werden twee traumahelikopters opgeroepen, deze werden later echter afgemeld en kwamen niet ter plaatse.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerder van de politie ging het om iemand die lichtgewond was geraakt tijdens het slopen van een oude fosforfabriek. De persoon zou brandwonden hebben opgelopen.

Volgens de PZC zijn er nog twee mensen afgevoerd, ook deze waren in aanraking gekomen met fosfor. Eén van de drie is behandeld in het Maasstadziekenhuis in Rotterdam, de andere twee zijn weer thuis.

- Advertentie -
Vorig artikelZeiljacht maakt water op Noordzee en wordt naar Breskens gesleept
Volgend artikelDrie auto’s betrokken bij ongeval Sloeweg-Weyevlietweg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.