Persoon lichtgewond geraakt tijdens sloopwerkzaamheden

RITTHEM – Vanochtend omstreeks 11.15 uur is er iemand gewond geraakt tijdens sloopwerkzaamheden in Ritthem. Het slachtoffer liep brandwonden op.

Omstreeks 11.15 uur werden drie ambulanceteams naar de Europaweg Zuid in Ritthem gestuurd. Ook werden twee traumahelikopters opgeroepen, deze werden later echter afgemeld en kwamen niet ter plaatse.

Volgens een woordvoerder van de politie ging het om iemand die lichtgewond was geraakt tijdens het slopen van een oude fosforfabriek. De persoon zou brandwonden hebben opgelopen.

Volgens de PZC zijn er nog twee mensen afgevoerd, ook deze waren in aanraking gekomen met fosfor. Eén van de drie is behandeld in het Maasstadziekenhuis in Rotterdam, de andere twee zijn weer thuis.

Vorig artikelZeiljacht maakt water op Noordzee en wordt naar Breskens gesleept
Volgend artikelDrie auto’s betrokken bij ongeval Sloeweg-Weyevlietweg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier