Vrouw gewond op fietspad in Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Een fietsster is vanmiddag ten val gekomen en gewond geraakt op de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg.

In de buurt van het Oranjeplein ging de vrouw op het fietspad onderuit. Het is niet bekend of een tevens aanwezige scootmobiel bij het ongeval betrokken was. De politie noteerde gegevens. Ambulancemedewerkers behandelden het slachtoffer en namen haar mee.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelAanhouding na vondst hennepkwekerij Vlissingen
Volgend artikelBrand op twee etages van pand in Sarazijnstraat Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).