Brand op twee etages van pand in Sarazijnstraat Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Aan het einde van de ochtend is er brand uitgebroken in een pand aan de Sarazijnstraat in Vlissingen. De brand woedt op de 1e en 2e etage.

Om 11.48 uur werden een blusvoertuig en een ladderwagen van de beroepsbrandweer uit Middelburg opgeroepen. Enkele minuten later werd het sein ‘middelbrand’ afgegeven, een tweede blusvoertuig werd opgepiept.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland woedt de brand in een keuken. Inmiddels controleert de brandweer de woning grondig om eventuele andere brandhaarden te kunnen blussen. Er zijn geen mensen meer binnen, de naast gelegen woningen worden door de politie ontruimd.

Restaurant Parkfront aan Bellamypark is door de brand in de Sarazijnstraat gesloten. Rond 13.00 uur meldde de Veiligheidsregio Zeeland dar de brand meester was.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw gewond op fietspad in Oost-Souburg
Volgend artikelBrand in binnenstad vermoedelijk ontstaan bij ventilator
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.