Brand op twee etages van pand in Sarazijnstraat Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Aan het einde van de ochtend is er brand uitgebroken in een pand aan de Sarazijnstraat in Vlissingen. De brand woedt op de 1e en 2e etage.

Om 11.48 uur werden een blusvoertuig en een ladderwagen van de beroepsbrandweer uit Middelburg opgeroepen. Enkele minuten later werd het sein ‘middelbrand’ afgegeven, een tweede blusvoertuig werd opgepiept.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland woedt de brand in een keuken. Inmiddels controleert de brandweer de woning grondig om eventuele andere brandhaarden te kunnen blussen. Er zijn geen mensen meer binnen, de naast gelegen woningen worden door de politie ontruimd.

Restaurant Parkfront aan Bellamypark is door de brand in de Sarazijnstraat gesloten. Rond 13.00 uur meldde de Veiligheidsregio Zeeland dar de brand meester was.

Vorig artikelVrouw gewond op fietspad in Oost-Souburg
Volgend artikelBrand in binnenstad vermoedelijk ontstaan bij ventilator
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier