Vrouw gewond bij val op Gerbrandystraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een jonge vrouw is vandaag aan het einde van de middag ten val gekomen op de Gerbrandystraat in Vlissingen.

Vlakbij het tankstation op de hoek met de Sloeweg lag de vrouw op het trottoir. Mogelijk was ze gevallen met haar fiets. Omstanders schoten te hulp en belden 112. Het slachtoffer klaagde over pijn in haar rechterarm en werd behandeld door een medewerkster van de kleine ziekenwagen Rapid Responder. Politie-agenten haalden even later een stoel uit het tankstation zodat de vrouw kon zitten. Ze hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden per ambulance.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelBuitenbrand op weiland Bachlaan Vlissingen
Volgend artikelMan neergeslagen in Jacob Marislaan
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).