Man neergeslagen in Jacob Marislaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man is vanavond neergeslagen op de Jacob Marislaan in Vlissingen en gewond afgevoerd. Vier politie-eenheden rukten uit.

Om half negen kwam een melding van hoge medische urgentie in de Jacob Marislaan. Gezien de aard van de melding rukte naast de ambulance ook de politie uit met twee busjes en twee kleine wagens. Ter plekke lag een man gewond op het trottoir. De politie startte meteen een onderzoek.

- Advertentie -

Volgens de eerste berichten was de man geslagen door een nog onbekende persoon. De politie vroeg een twintigtal toekijkende jongeren of zij iets gezien hadden, maar kreeg geen antwoord. Wel meende een agente dat ze werd beledigd door één van de jongeren. Hij kwam ervanaf met een vermaning.

Het slachtoffer is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Meer informatie volgt zodra bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw gewond bij val op Gerbrandystraat
Volgend artikelAanhoudingen na vechtpartij Jacob Marislaan
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).