Aanhoudingen na vechtpartij Jacob Marislaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vier personen zijn aangehouden nadat een man gisteravond neergeslagen werd in de Jacob Marislaan. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.

De vier jongens (15, 16, 16 en 17 jaar oud) komen uit Vlissingen en meldden zich gisteravond om 21.50 uur op het politiebureau in Middelburg. Ze zijn op last van de officier van justitie aangehouden. Het slachtoffer is een 39-jarige Vlissinger. Over zijn toestand heeft de politie geen mededeling gedaan.

- Advertentie -

Zie ook:

– Man neergeslagen in Jacob Marislaan (12 september 2016)

- Advertentie -
Vorig artikelMan neergeslagen in Jacob Marislaan
Volgend artikelMan bedreigd en in auto getrokken
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).